Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Érintés-varázslat

Érintés-varázslat

Tedd rá a kezed!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Születésünk pillanatától szükségünk van rá. Sőt, már a születés előtt is érezzük az érintést és vágyakozunk is utána. 

 

Érintés nélkül szürke az élet, nincs benne édesség, megkemyényedik a lélek.

 

És nem csak a kisbabának van szüksége fejlesztő érintésre, hanem minden embernek, legyen akár hány éves is.

 

De leginkább a párkapcsolatban érhető utol a varázslat, amikor az érintésbe beleborzong a bőr, amikor szavak helyett tenyérrel, vagy ujjbeggyel mondjuk el, mennyire szeretjük a másikat.

 

Az érintés HÍD két lélek között, olyan csatorna, ahol nincs félreértés, nem lehet mást üzenni, mint amit érzünk: szeretetet.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei