Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nem. Nem. Nem

Nem. Nem. Nem

Ne félj nemet mondani

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mi is tudjuk, nehéz műfaj NEM-et mondani, de ha nem tanuljuk meg időben, nyakig merülhetünk a mások által ránk sózott feladatokban é az önsajnálatban....

 

Persze nem csak munkáról van szó. A NEM kimondása a párkapcsolaton belül is aláaknázott terep, sőt a bimbózó kapcsolat is érzékeny lehet a NEM-re. Mi magunk is érzékenyek vagyunk rá, és félve mondjuk csak ki, mert azt hisszük, ha megfogalmazzuk az elutasítást (például egy találkozóra), azzal rögtön el is veszítjük a másik érdeklődését.

 

Pedig nem feltétlenül, egy megfelelő időben elhanagzott, határozott NEM még izgalmasá is tehet minket. Természetesen bánjunk óvatosan a nemekkel, mert az igen szimpatikusabb és előrébb viheti a kapcsolatot. Míg a NEM állíthat sorompókat is. Tehát tudni kell nagyon, mikor van ideje és helye az ellenmondásnak.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei