Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Így lépj túl az exen

Így lépj túl az exen

Ne parázz!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Elment, vagy elmúlt a szerelem, magadra hagyott, vagy te döntöttél a szakítás mellett, teljesen mindegy. A kapcsolatot meg kell gyászolni, a szerelmet, az álmokat elengedni és ez nem könnyű feladat.

 

Akad azonban néhány trükk, ami segíthet a továbblépésben:

 

1. Válassz magadnak egy női példaképet, aki kimagasló eredményt ért el az élet valamelyik területén. Tudós, orvos, kutató, politikus vagy segítő. Gondolj arra, hogy ő is nő, neki is volt, van szerelem az életébrn, de érzékelhetően nem a szerelem töltötte be azt. Képesvolt magasabb szempontokra is figyelni. Tedd te is ezt.

 

2. Keress magadnak egy új szenvedélyt, valami olyat, amihez az exnek már nics köze... ez egyrészt elvonja a figyelmed, önbizalmat ad, másrészt nem emlékeztet egy pillanatra sem a múltadra.

 

3. Utazz el messzire. lehet, nem tudod azonnal megtenni.... de tervezhetsz, jeölhetsz úticélt, elkezdhetsz rá spórolni.... de ami a legfontosabb, vágyakozhatsz valami olyan után, ami nem köt már egyetlen szállal sem az exedhez.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei