Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezért nem vállalod a fogyókúrát

Ezért nem vállalod a fogyókúrát

Bizalom, önbizalom

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha egészen hétköznapi okok tartanak vissza attól, hogy alapvető változások áljanak be életmódodban. Nem az akaraterő hiányzik, nem is  vágy ahhoz, hogy szép legyél,

 

- Befolyásolhat például  mások kudarca, ha a barátnődnek nem sikerült, akkor - azt gondolhatod - neked sem fog, pedig nem faragtak ugyanabból a fából benneteket.

 

- Félsz a dicséretbe csomagolt bántó megjegyzésektől.... "Hú de sokat fogytál, végre nő vagy!". "Fogytál, az arcodon MÁR látszik...."

 

- Félsz, hogy lefogysz, de csúnya lesz a bőröd.

 

- Félsz, hogy lefogysz és többé nem tudod a túlsúly mögé rejteni sebezhetőségedet.

 

- Félsz, hogy megváltozott külsőd miatt a hozzád közel álló emberek viselkedése megváltozik feléd... mert nem leszel ugyanaz a lány, aki voltál. Számolni kell veled, esetleg riválisokká válnak barátnőid.

 

Fotó: pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei