Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Akkor szeretlek, ha.....

Akkor szeretlek, ha.....

Lehet feltételekhez kötni a legfontosabb érzelmet?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Érzelmeink megélésében és az érzelmi fejlődés szempontjából óriási szerepe van a szülői nevelésnek. Akkor tanulunk meg jól szeretni, ha minket is jól szerettek. Ha a szüleink és a környezet (a nagyszülők is) maradéktalanul elfogadtak és feltételek nélkül tudtak szeretni.

 

Akkor tudunk majd mi is áradni, elvárások nélkül adni és tiszta szívvel nyitni, ha gyerekkorunkban megkaptuk ezt az ajándékot.

 

Ha a szüleink nem kötötték soha teljesítményhez szeretetüket, ha nem hallottuk soha, hogy akkor szeretlek, ha .... megeszed a spenótot, ha jó jegyet hozol, ha nem verekszel, ha vigyázol a testvéredre....

 

A szeretet ugyanis feltétel nélkül való adomány. Ajándék. Csoda. Nem váltható aprópénzre, és nem lehet jutalom soha.

 

Fotó: Pixabay.com

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei