Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nagy keblek forrósága

Nagy keblek forrósága

Nyári problémák

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Szemek követik szinte minden pillanatban a nagy keblekkel megáldott nők mozdulatait. Hiába minden ellenvetés: a nagy méretű kebel vonzó. Erotika? Anyai vonzerő? Szinte mindegy, mi az ok, a nagy keblű nők akaratlanul is magukra irányítják a figyelmet.

 

Pedig a nagy mell nem minden esetben kellemes "viselet". Sportoláskor, nyáron például egyenesen útban van. Csak megfelelően feszes sportmelltartóval lehet elérni, hogy a mellek a "helyükön" maradjanak. Ám, ha ez meg is oldódik, még mindig ott van az izzadás kérdése, amely kifejezetten kellemetlen jelenség. Mert a mell allatt és a keblek között is csoroghat, megrekedhet a veríték, amely előbb utóbb irritációt, pöttyöket okozhat. Sőt ki is sebesedhet a "felázott" terület,

Csodaszer ellene nincs: a jó méretű és erős melltartók segíthetnek abban, hogy mell magasra kerüljön, de a keblek között verítékezésen ez se segít. 

 

Szakemberek a finom hintőporok hasznlatát javasolják, és a szellős ruhadarabok viselését.  Ezzel a férfiak jelentős része is egyet ért.

 

Fotó: Pixabay

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei