Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kollagénbomba alma

Kollagénbomba alma

A bőröd szinte falja

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Közhelyek nélkül állítom, almát enni jó

Igazán nem akarok a népi bölcsességek igen gazdag tárházában kotorászni, de nagyanyáink almaügyben egészen biztosan igazat súgtak. Az alma gyümölcssav- és vitamintartalma például kiemelkedően magas - több mint 20-féle ásványi anyag lelhető benne. Akad benne kalcium, foszfor, vas, magnézium, nátrium, kálium, kálcium, továbbá tartalmaz nyomelemeket, A-vitamint, B- komplex vitaminokat,  sőt C-vitamint is.

 

Ám, amiért mi, szépségünket őrizgető nők igazán hálásak lehetünk az almának, az magas kollagén tartalma, amivel hatékonyan tarhatjuk fiatalon a bőrt. De jelentős szerepe van a természetes UV védelemben is, ami így nyáron nem elhanyagolható szempont.

 

Fotó: pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei