Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Színezd magad boldoggá

Színezd magad boldoggá

Kacskaringók és vonalak

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Minden szülő tudja, hogy a gyerek "megnyugtatásának" egyik legfontosabb eszköze a ceruza és a papír..... az azonban kevés ember számára nyilvánvaló, hogy a színek és vonalak kavalkádja, a színezés a felnőttek számára is csodák tárháza lehet.

 

A felnőtt kifestők használatát ma már szakemberek is ajánlják, mint az idegrendszer megnyugtatásának egyik jelentős lehetőségét.

 

Miért?

 

Az aprólékos és erőteljes fókuszálást igényló ábrázoló tevékenység segít meditatív állapotba kerülni, a kusza vonalak követése ellazítja az elmét, a színek pedig emelik a szervezet rezgésszámát.

 

Egyszóval, elő a ceruzákkal, ha lazulásra, ha egy örömmel teli délutánra vágytok.

 

Fotó: Pixabay.com

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei