Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Te tudod, mi tetszik a párodnak?

Te tudod, mi tetszik a párodnak?

Tévedések vígjátéka....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Egyféle módon látunk, gondolunk és érzünk mi nők, és más módon a férfiak. És ennek a kettőnek sokszor semmi köze egymáshoz. 

 

Itt van mindjárt ez a tetszés, nem tetszés, a vonzalom bűvös témaköre. Azt hisszük igazán tudjuk, mitől döglik a légy, aztán kiderül, teljesen más hozza lázba életünk párját.

 

Nézzük a legegyszerűebb példát: a női hajat. Csavarjuk, tekerjük, vasaljuk, gyöngyözzük, festjük, vágjuk, növesztjük. Miattuk, a férfiak miatt.

Aztán kiderül, hogy nem kellene semmi furfang.... mert a férfiak imádják a hajunkat, ha göndör, imádják, ha egyenes. De leginkább akkor, amikor kócos. A vizes női hajtól meg - egy felmérés szerint a férfiak jelentős hányada beindul.

 

Fotó: pixabay.com

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei