Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelmi bánat ellen erotika?

Szerelmi bánat ellen erotika?

Szívesen ajánljuk

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Izzó test, önkínzó gondolatok, az értéktelenség érzése, düh, frusztráció, depresszió - íme a szerelmi bánat tünetei, amit  már a 16.században is szerelem-betegség néven adminisztráltak.

 

Ellenszerként gyógyfőzeteket, táncot, az igazán súlyos eseteknél akár érvágást is javasoltak.

 

Manapság újra beazonosították a betegséget, de érvágás helyett szexuális aktust javasolnak a "betegnek". Úgy tűnik a szexuális energia segít elűzni a bántó gondolatokat és a depresszió ellen is hat.

 

Reméljük....

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei