Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Amitől felpörög a tesztoszteron

Amitől felpörög a tesztoszteron

Nem az, amire gondolsz

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A tesztoszteronnak nagy szerepe van a férfiasság megőrzésében, a vitalitásban, az izmok építésében is. Érdemes hát odafigyelni arra, mivel lehet megelőzni a hormon csökkenését, illetve elősegíteni pörgését.

 

- Alkohol: napi egy pohár bor nem a világ, de az ennél nagyobb, rendszeres alkoholfogyasztás rossz hatással van a tesztoszteron termelődésére.

 

- Stressz: tudjuk, mindenkinek a könyökén jön ki ez a stressz dolog. Olyan mint a vizes lepedő, rá lehet húzni bármire. Pedig a stressz nagyon is létező jelenség, és ha nem tanulunk meg bánni vele, akkor annak komoly következményei lehetnek. A hormonháztartás is megsínyli a tartós, negatív stressz hatásait.

 

- Túlsúly - nincs mese, egy bizonyos plusz után olyan hatásokkal kell szembenézni, mint például a szív és keringési betegségek. Cukorbetegség jöhet, illetve a hormonháztartás is felborulhat. Oda a tesztoszteron.

 

- Futás: napi fél óra futással azonban jelentősen beindíthatjuk azokat az élettani folyamatokat, amelyek a tesztoszteron termeléért is felelősek.

 

- Cinkelés - nem ez nem a játékos csipkelődés esete... arra kellene odafigyelni inkább, hogy a napi ajánlott cink mennyisége bekerüljön a szervezetbe (ez olyan 12 - 15 mg), mert a cink elősegíti a tesztoszteron termelődését.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei