Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Titokszoba kék szőnyeggel

Titokszoba kék szőnyeggel

Lélek-kuckó

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Mindannyian másként és másként dolgozzuk fel a minket ért sérelmeket vagy veszteséget, mégis van valami közös ezekben a "feldolgozásokban". 

 

Van egy szoba. Lélekszoba, ahova a "munkához" visszavonulunk. Ahol egyedül vagyunk, ahol befelé, csak és kizárólag magunkra figyelünk. Lényünk legbelső kuckója. A zug, ahol megteremtjük önmagunk számára az otthonosság érzését. Ahonnan lehetetlen kiűzni minket, ahol kapcsolódunk a világhoz.

A VOUS cikke erről mesél, a legbelső szobáról, amely biztonágos menedék az olyan érzékeny emberek számára is, akiket a virágok pora is felhorzsol....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei