Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Randi etikett

Randi etikett

Tedd le a telefonod!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Joggal érzed magad megbántottnak és mellőzöttnek, amikor randira hív a férfi, de a rád szánt idő egy részében telefonos csvegést foltat. Mással. 

 

Lehet olyan helyzet, amikor valóban fontos hívást vár a másik- összefuthatnak így az események - de ezt illik jelezni feléd és a lehető legrövidebb idő alatt befejezni a beszélgetést.

 

Amikor azonban csak egy haverja hívja és egy meccs eredményeit tárgyalják meg, vagy éppen az ex száll rá, esetleg az anyukája diktája le az esti bevásrlólistát és ő hagyja, hogy peregjenek a percek,akkor baj van. Nem csak az udvariatlansággal, de azzal is, hogy érzékelhetően nem elég határozott, nem képes kézben tartani az eseményeket és hagyja, hogy mások befolyásolják döntéseit.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei