Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Erős vagy?

Erős vagy?

Menj időben orvoshoz!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A házas férfiak tovább élnek, egészségesebbek és lelki egészségük is jobb, mint azoknak a társainak, akik agglegényként élik mindennapjaikat. Ezt a kijelentést ma már több nemzetközi és hazai kutatás is alátámasztja. 

 

Oka egyszerű: a férfiak önszántukból nem hajlandóak időben orvoshoz fordulni, legfeljebb csak akkor, amikor már nagy a baj. Így szükségük van arra a gyengéd noszogatásra, ami párjuktól feléjük indul.

 

Pedig az erősebb nem tagjai között is egyre magasabb az egyedülállók aránya, vagyis óriási szüksége lenne személeltváltásra - és valóban erősnek lenni - részt venni akár megelőző szűréseken. Esetleg újra megkeresni azt, aki gyengéd szeretettel terelgeti az egészséges életmód felé.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei