Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Pótcselekvések szerelem helyett

Pótcselekvések szerelem helyett

Ezért halogatsz....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Hiányzik nagyon. Ő már elveszett, elsétált, az új szerelem várat magára. Te is várakozol. Téblábolsz, toporogsz, teszel - veszel.

Pótcselekszel. Észre sem veszed.

 

Rágyújtasz, felhívod a barátnődet, a nővéredet, az anyukádat, a Bangladesben élő unokahúgodat. Csacsogsz sokat. Maratoni vacsorákat adsz barátoknak, jógatanfolyamra adod a fejed. Elemezteteted a kézírásod, aztán letagadod az eredményt.

 

Tanfolyamokon fejleszted egódat, keresed magad. Pótcselekszel.

 

Állj meg. Állj le. Figyelj magadra, fordulj befelé. Csendesedj, csitítsd riadalmad...... hogy meghald, amikor kopogtat a szerelem.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei