Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Kebelbarátság

Kebelbarátság

Avagy melldomborítással is lehet győzni, de minek?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Kicsi, nagy, alma, körte, gömbölyű, csúcsos. Igen, most a keblekről beszélünk, amely legyen bármekkora és bármilyen, egyszerűen felhívja magára a férfiak figyelmét.

 

Társkeresésnél azonban nem érdemes erre fókuszálni - se a női, se a férfi társkeresőnek. Bár tagadhatatlanul - az első figyelem szempontjából - előnyt élveznek a tekintélyes méretű keblek birtokosai, hosszú távon nem biztos, hogy jól járnak a kitüntető figyelemmel.

 

Azok ugyanis, akik csak a kebel-vadászat miatt kattannak rájuk, lehet nem is akarnak majd többet annak feltérképezése után. Ha rejtegetni nem is fontos a szép kebleket, azért érdemes más részetekre vonni a férf társkeresők figyelmét.... például egy okosan kitöltött adatlapra.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei