Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tudod, mi az a perimenopausa?

Tudod, mi az a perimenopausa?

A változást megelőző változás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Tudjuk milyenek a menstruációs tünetek, hogy milyenek a menopauzás tünetek, de talán új információ lehet, hogy a menopuzát megelőzheti egy olyan szakasz, amely a változókort jelzi - előre - tünetekkel.

 

Sokan ilyenkor ijednek meg először, mert egy nő életében a változókor megélése, a fizikai tüneteken túl - lelki viharokkal is járhat. A nőiesség korszakának lezárása és annak tudomásul vétele, hogy a fiatalság elbotorkált mellőlünk, nagyon nehéz.

 

Még nehezebb, ha a riadalmat az elvárható idő előtt akár 5-10 évvel megjelenő tünetek okozzák. Vagy ha éppen társat keresünk, és a tünetek elveszik bátorságunkat a szerelemtől.

 

Szakemberek szerint a menopauzát megelőzi egy jól beazonosítható szakasz, a perimenopauza szakasza, amely hasonló tünetekkel jár, de még NEM a változókor, csupán annak előszele. 

 

Körülbelül 40 éves korban kezdődik, jellemzően 4 évig tart, de akár 5-10 év eltelhet a tünetekkel, amelyek nagyon hasonlóak a menopauza tüneteihez, de nem annyira erőteljesek.

 

Tünetei (sok egyéb mellett) fejfájás, hőhullámok, a libido csökenése, mellérzékenység, menstruációs zavarok. 

 

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei