Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tetszik, de van már gyereke

Tetszik, de van már gyereke

Kell ez egy férfinek?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem titok, hogy a társkeresés nehezített pályáján haladnak azok a hölgyek, akiknek már van egy másik kapcsolatból gyerekük. A legnehezebb helyzet, amikor a gyerkőc egészen kicsi, vagy ha nem is egy de több gyerek gondját viseli az anyuka.

 

A nő aki ettől függetlenül minden joggal, társat szeretne.

 

De akarja más gyerekét a férfi?

 

Az a helyzet, hogy erre nincs jó válasz. Mert sokszor olyan lendületes és elsöprő szerelem ébred, hogy az mindent visz és mindent elfogad. Máskor az anyuka nagyon bejön, az anyuka nagyon is vonzó, de "csomagban" azért, teljeskörűen mégsem kell.

 

Ennek sok oka lehet: a férfi nem akarja más gyerekét nevelni, nem akar "megküzdeni" egy másik férfi jelenlétével a kapcsolatban. Saját gyereket akar és a már meglévőkkel együtt túl sok lenne a feladat. Csak az anyuka kell neki és attól tart, nem lesz elég számára a nő megosztott figyelme.

 

Ugyanakkor szép számmal akadnak férfiak, akik számára ez nem kérdés, akik nyitott szívvel fordulnak a más gyereke felé, sőt fel is vállalják a feladatot és nem rémülnek meg ha a "más gyereke"  összekeni csokival a szőnyeget, vagy leszedi a polcról a férfi, gyerekkorából őrizgetett féltett játékautóit.

 

Szóval gyerekes anyukák, társkeresők nem kell feladni.......

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei