Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nem az vonzó, aminek hiszed

Nem az vonzó, aminek hiszed

Fotók a társkeresőn

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Már írtunk arról többször is, hogy milyen a jó adatlap fotó. Mit és hogyan érdemes megmutatni magunkból, ha neten keresünk társat magunknak.

 

Tudjuk, kerüljük a becsapósan régi fotókat, a túl művészi fotókat, a photosopplt fotókat, a csoportképet, a közös fotót gyerekkel, a fotót, amiről levágtuk az ex fejét, de a karja azért még a vállunkon.....

 

Az azonban új infó lehet a nők számára, hogy a társkereső férfiak odavannak azokért a fotókért, amelyen a társkereső nő smink nélkül, természetes környezetben, hétköznapi öltözékben, hétköznapi dolgot művel. Például eszik, olvas, pakol a tskájában.

Hétköznapi lehetne az üzenete, de nem az: meghittséget áraszt. Egyébként a nők és gasztro párosítása viszi a pálmát.

Majd közösen kiderítjük miért.....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei