Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Manipulálás és társkeresés

Manipulálás és társkeresés

Az élet más területén működik

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A manipulálás az élet minden területén működik, és hiszitek vagy sem a gyerekek ösztönösen művelik, és jó kis eredményeket érnek el a szülők kétvállra fektetésében.

 

Működik a munkahelyen és a baráti kapcsolatokban is, van aki tökélyre is fejleszti ezt a tudását, és a többiek észre sem veszik, hogy a másik tenyeréből esznek.

 

Működhet akkor is, ha valaki figyelmét szeretnéd magad felé fordítani, ha szeretnél kitűnni a tömegből, ha azt szeretnéd, jegyezze már meg az a másik lézesésed:

 

1. Kérj tőle kölcsön valami apróságot, vagy kérj tanácsot. Furcsa módon azzal, hogy szívességet tesz neked, ő (is) lekötelezetté válik feléd.

 

2. Kérj valami nagyon nagy dolgot, amit garantáltan visszautasít majd (például rögvest hívd el egy hosszúhétvégére)..... az utána következő kávémeghívást már nem utasítja el. Bűntudat dolgozhat benne az előzetes visszautasítás miatt.

 

3.Tarts tükröt - mimikri, utánozd mozdulatait - a szimpátia elnyerésének egyik leghatékonyabb módszere.

 

4. Szólítsd mindig a nevén - szakemeberek szerint nagy hatást gyakorol ránk saját nevünk csengése. Meghittséget, othonosságot kölcsönöz a kommunikációnak.

 

Próbáljátok ki....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei