Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Örömfalatok

Örömfalatok

Boldogság recept nélkül

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha egy jó könyv, máskor egy érzelmes zene, egy ölelés, egy édes mosoly indítja el az öröm hullámait a lélekben, a testben. 

 

Néha azonban nem kell semmi más a fantasztikus élményhez csak néhány jól kiválasztott falat.

 

Például ezek:

 

Sáfrány- a sáfrány szinte minden fogást elvarázsol, élénkíti a vérkeringést, enyhíti a PMS tüneteit, de legvonzóbb tulajdonsága, hogy akár a kedélyjavító tabletták, oly módon hatnak a hormonháztartásra: emelik annak boldogság-szintjét.

 

Halak - legyen tonhal, lazac vagy szardínia egyre megy....a boldogságra. Fogyasztásuk nem csak egészséges, de emelik  a szervezet szerotonin szintjét is.

 

Banán - ki nem maradhat a sorból a banán, amely magas magnéziumtartalma miatt nem csak idegfeszültséget csillapít, de növeli többek között a szexuális étvágyat is. Örömre gerjeszt.

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei