Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Manipulált valóság

Manipulált valóság

Élethazugságok csapdájában

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az élet szép. Ezt a kijelentést megcáfolni lehet ugyan, de végül is szemlélet kérdése, hogy igaznak tekintjük vagy sem.

 

Ez azonban nem jelenti azt, hogy vaknak vagy süketnek kellene lenni aktuális élethelyzetünkre. Az a jó, ha ismerjük nehézségeinket, de maszatolás helyett (ugyan nincs is semmi baj...) reálisan számba vesszük azokat a lehetséges utakat, amelyek a nehézségek feloldásához vezetnek.

Nyilván ismeritek a helyzetet, amikor osztálytalálkozó előtt megy a gyors számvetés, aztán a dolgok átkombinálása. Egy kicsit mindig manipuláljuk a valóságot és azt tálaljuk, nem az igazságot, pedig ha tudnánk, hogy a többiek is kozmetikázott élettörténetekkel érkeznek, merészebbek lehetnénk. Őszintébbek. És ettől tudatosabbak és erősebbek is. Akár a párválasztás terén is.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei