Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ezeket a tulajdonságokat fejleszd magadban, ha "nőre" vársz

Ezeket a tulajdonságokat fejleszd magadban, ha "nőre" vársz

Ész és/vagy érzelem?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Azt már tudjuk, hogy a szép, arányos férfitest mindent visz. Meg menők az aputestű férfiak is. A szabályos férfiarcról iskiderült, igazából az kell a nőnek. Meg persze egy sor egészen másmilyen külsővel rendelkező férfi képes megdobogtatni a női szíveket.

 

A legújabb felsorolás a férfiak viselkedésére, belső tulajdonságaira irányul, mert nem mindegy a nőnek, hogy az adonisz külső alatt, milyen férfi lakozik.

Milyen férfi kell tehát a nőnek?

 

- Intelligens

 

- Céltudatos, határozott

 

- Kommunikatív

 

- Jó humorú

 

- Figyelmes

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei