Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Miért találkozunk a másikkal?

Miért találkozunk a másikkal?

Kapcsolati feladat

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Vannak jó és vannak rossznak ítélt kapcsolatok. Rövid kapcsolatok, hosszú, de fájdalmas kapcsolatok. Aztán kapcsolatok, ahol nincs egyetértés. Háborús kapcsolatok. Viharvert kapcsolatok. Kapcsolatok, amelyeket "csak a gyerek tart össze".

 

Egyetlen kapcsolat sincs azonban, amely ÉRTELMETLEN lenne. Minden találkozás mögött, minden kapcsolódás mögött feladat van: olyan, amelyet mi magunk vállaltunk. Karmikus feladat. Tanítás a másik felé, vagy üzenet felénk, amelyet nekünk kell megszívlelnünk. Karmikus feladat, amit nem lehet letenni csak úgy, mint egy nehéz táskát. Ahogy fiatal, de nagyon érzékeny ismerősöm fogalmazott: ha letehetnénk a karmát, azzal egyidőben és ezzel az erővel jelenlegi életünkről is lemondhatnánk. 

 

Sokszor azonban vakok és süketek vagyunk a tanításra, és a szívünk is megszakad, amikor a másik szó nélkül áll tovább, pedig lehet  már átadta azt, amiért találkozott velünk. Például a feltétlen bizalom megteremtésének igényét, a hűség megtanulását, az élet tiszteletét, az anyaság áldozatát. A lemondás képességét vagy türelmet. 

 

Azokban az esetekben azonban, amikor nem ismerjük fel a feladatot.. "már megint mit akar tanítani nekem a SORS?", érdemes azon eltűnődni, hogy részletekbe menő tudás nélkül is egy dolog biztosan állítható: a párkapcsolatokban áramló érzelmi energiák mentén az egyik legerősebb (Einstein szerint a legerősebb) univerzumi energiának használatát gyakoroljuk: a szeretetét. Amely e gondolat mentén nem csak az emberi kapcsolatokat működteti, de az egész galaxist.

 

Szóval bátorság, és soha nem mondjatok le erről a lehetőségről, ne válasszátok a magányt.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei