Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Különös lények, repülő csészealj

Különös lények, repülő csészealj

Amit látunk, valóban látjuk?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem hiszünk a saját szemünknek, ha mégis, ha akad ember, aki a meghökkenés után óvatosan beszélni kezd, el is bizonytalanodik. Nem csak azért, mert a környezet vagy nyitott  beszámolóra, vagy sem. Azért is, mert ő maga is tűnödik (lehet egy életen át), hogy amit tapasztalt, az valóság volt e, vagy csak színes fantáziája tréfálta meg érzékszerveit.

 

A VOUS cikke különös jelenségekről számolt be.

 

Fotó: Shutterstock

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei