Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hepe-hupák a kapcsolatban

Hepe-hupák a kapcsolatban

Biztos, hogy szakítani akarsz?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A legbiztosabbnak tűnő kapcsolat is folyamatosan változik, Nem működik örökké azonos hőfokon, lehetnek kisebb nagyobb zűrök is benne. Megoldásra váró problémák, "zajok", amelyeket érdemes kiszűrni.

 

Ezek azonban csak akkor lesznek igazán nagy gondok, ha nem foglalkozunk velük, ha szőnyeg alá söpörjük a problémát, ahelyett, hogy a megoldásra fókuszálnánk.

 

Melyek ezek?

 

1. Távolság -  most nem  földrajzi távolságra gondolunk, hanem arra a távolságra, amely időről időre felbukkanhat a kapcsolatban. Amikor nem érezzük annyira közelinek a másik ember személyét, nem annyira bensőséges a viszony, amikor idegen szemmel méregetjük a másik gesztusait.

 

2. Unalom - vana az úgy, hogy egyetlen közös program ötlete sem dob fel. Ilyenkor érdemes leülni egy őszinte beszélgetésre, mert valószínűleg nem a párkapcsolati programfüzettel van baj.

 

3. Eltérő célok - nem kell, hogy mindn cél közös legyen, de ha el is térnek azok a célok, legyen kölcsönös a támogatás.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei