Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Gyerekkel új kapcsolat?

Gyerekkel új kapcsolat?

Nem lehetetlen....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Gyerek itt, gyerek ott. Alkalmazkodás. Civakodás. Én gyerekem. Te gyereked.

 

Lehet ezt jól csinálni?

 

Akik a kellős közepén vannak a gyerekkel bevállalt új kapcsolatban, azt mondják, taln lehet. Tökéletesen soha, és minden nap új kihívás, de lehet jól. Vagy legalábbis lehet arra törekedni, hogy a lehető legkevesebb feszültséggel éljék meg a mindennapokat a gyerekek és a felnőttek is.

 

Nehezített a pálya persze, ha valamelyik volt házastársnak nem tetszik az új családi felállás és a háttérben aknamunkát végez. Bevonja a gyereket, bőszít, rombol, vagy nem hitelesíti a gyerek kapcsolatát az új "anyukával", "apukával"...... ilyenkor érdemes őszinte beszélgetést kezdeményezni a sértett exszel és feltárni előtte, hogy nem a volt párján, de a gyereken áll bosszút sérelmei okán.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei