Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Csodás pálcikák

Csodás pálcikák

Trükkök a tükör előtt

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Néha elfogy a céleszköz a szépítkezésben, és elfogy a türelem is, vagy csak nincs idő a vásásárlásra, de készülődni kell. Mondjuk éppen egy fantasztikus randevúra készülődés okán.

 

Ilyenkor jön jól a fültisztító pálcika, ami csak látszólag egycélú darab- valójában annyi de annyi célra használható, már csak a szépségápolás területén is.

Nézzük:

 

1. Spiráljavítás -- a túl sok szempillafestéket a pálcikára kent leheletnyi sminkeltávolítóval egy másodperc alatt el lehet tüntetni. Pont a szempillasor alá fér.

 

2. Bármilyen színű szemceruzát is használj, a túl erős vonalas smink sok lehet ... a pálcika segítségével lágyítani, maszatolni lehet a festéket.

 

3. Eltört vagy elveszett a szemhéjfesték apró ecsetkéje? Sebaj, a pálcika a legjobb megoldás a pótlásra... ráadásul satírozni is lehet vele.

 

4. A túl sok rúzst pálcikával itasd le, vagy a szájsarkak rúzstalanítása, hibajavítása is tökéletes lehet a pálcikával.

 

5. Pattanás az arcon? Pont egy pattanásnyi attanástalanítót tudsz felvinni a pálcával.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei