Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Mit tegyen a férfi, ha lát, ha érez?

Mit tegyen a férfi, ha lát, ha érez?

Hamis kis sikoltás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem bizonyítható, és nem is kell bizonyítani, ha a szex nem úgy sült el, ahogy szeretted volna. Ha érzékelted, a nőnek nem volt igazán jó... bár ő azt mondj igen.... és teste, hangja rá is erősít erre. Azért te gyanakszol, és ha gyanakszol, akkor érdemes párbeszédet kezdeményezni.

 

Sikamlós a terület azért, mert könnyen adhatsz, kaphatsz sebeket egy ilyen őszinte kommunikáció során. De fontos lehet a kapcsolat fenntartása érdekében a tudás, hogy egyszeri alkalomról volt csupán a kudarc - fáradtabb volt, nyűgös, valami elvonta a figyelmét, vagy egyébként is akadályozott a gyönyör számára?

Esetleg csak veled nem sikerült? Ha veled nem, min változtassatok? Te miben segíthetsz? 

 

Természetesen ne vádaskodj, ne kérd számon rajta a kéjt és ne ítélkezz. Maradj gyengéd és kedves, különben esélyetek sem lesz közösen megélt gyönyörre. Elszalad.....

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei