Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Véletlenül tudjuk, hogy nincs véletlen

Véletlenül tudjuk, hogy nincs véletlen

Rezgések és befogadás

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Aligha van olyan ember, akit ne hozna lázba a kérdés, hogy az életében bekövetkező események mögött egy általa fel nem fogható rendszer - tudatosság van. Esetleg a puszta véletlen az, ami irányítja egyik napról a másikra sorsát.

 

Már a gondolat is izgalmas, hogy meghozott döntéseink helyett.... ha más döntést hoztunk volna, más irányt szabtunk volna életünknek, akkor miért azt a döntést hoztuk, és mi lett volna ha...

 

Egy elmélet szerint véletlenek nincsenek. Belső vágyaink, elménk belső munkája vonza be azt az energiát, amire szükségünk van. Az Univerzum energiáit csalogatjuk be tudattalanul, és néha, -  amikor ez a tudattalan vágyakozás felszínre úszik - azt mondjuk, tudtam, tudtam előre.....és igen. Nyilván, hiszen a belső vágyak dolgoznak. Vagyis nincsenek véletlenek, az történik, amiket tudattalanul, vagy tudatosan - a fejlődésünk érdekében - behívunk az életünkbe.

 

Fotó: Shutterstock

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei