Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Öt biztos pont - ilyen a magabiztos nő

Öt biztos pont - ilyen a magabiztos nő

Megtanulta már a leckét....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Túl néhány párkapcsolaton talán elég tapasztalatot szerez a nő (is) ahhoz, hogy belássa, önbizalom néllkül nem megy ez a társasjáték. A magabiztos gondolkodás és cselekevés a kiindulópontja, alapja annak, hogy megfelelő erővel lépjünk be egy kapcsolatba. Különben esély sem lesz párkapcsolati egyensúlyra, a mellettünk élő férfi, akár akarja, akár nem el fog nyomni minket, vagy húzza - ereszti láncaink kedve szerint.

 

Milyen a magabiztos nő?

1. Nem oldja fel személyiségét a párkapcsolatban, nem adja fel céljait, álmait. Alkalmazkodik, de húz határokat.

2. Továbbra is hallgat megérzéseire, figyeli a jeleket.

3. Nem becsmérli önmagát párja előtt (sem), kerüli a "nem tudom", "majd te eldöntöd", "jaj ez nem megy nekem" kifejezéseket.

4. Nem ül ölbe tett kézzel, nem várja az irányítást, sőt kezdeményez. Legyen szó akár egy bevásárlásról, munkáról vagy utazásról.

5. Nem ijed meg párja bókjaitól - és nem utasítja vissza, mintha az nem is járna neki.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei