Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Alapozz és hidratálj

Alapozz és hidratálj

Kánikulasmink

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A nem megfelelő alapozó használata nyáron valódi sminkbaki

Nem véletlenül óvnak a bőrgyógyászok, kozmetikusok a nagy melegben az alapozó használatától, amely azon felül, hogy lefolyhat, és így csúf látványt nyújt, nem engedi lélegezni a bőrt. Esetleg éppen az UV védelem marad el.

 


Ha mindenképp alapozó után kell nyúlni, akkor az legyen könnyű, megfelelő UV faktorral ellátott, és persze a hidratálásról se feledkezzünk el. Egyre többen választják azt a méregdrága 2in1 termékek helyett, hogy a bevált hidratáló krémüket (a napi adagot) keverik össze egy leheletnyi alapozóval, így egyenletesebben tudják felvinni a fedést és a hidratálás is tökéletes lesz.

 

Fotó: pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei