Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Az intuíció fejleszthető

Az intuíció fejleszthető

Nyisd ki a szíved!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A társkeresésben a megérzésnek szerepe van. Akár az oldalon - segítheti az algoritmus munkáját is - de a valós élettérben még inkább.

 

Az intuíció azonban fejleszthető és viszonylag egyszerű a fejlesztés módja:

 

- Csend: rekeszd ki a külvilágot, a külső zajt, fényt, illatokat. Csukd be a szemed és elméd is csendesítsd le. Ne gondolj semmire. Ezt nem könnyű megvalósítani, mert ha kezdő vagy ezen a területen, akkor akár egy órán keresztül is az agyadban bukdácsolnak a szavak, és folyton felszínre úszik a tudatosság. Néha rá is görcsölhetsz erre a csendre és minél jobban szeretnéd, annál hangosabb az agy.... de adj időt magadnak és próbálkozz többször.

 

- Önbizalom: ahhoz, hogy fenti csendet elérd, bíznod kell önmagadban. Bíznod kell abban is, hogy eléred a "megérzés" olyan fokát, amit már személyes igényeid szolgálatába állíthatsz.

 

Nyitottság: a megérzések sokszor jeleken keresztül üzennek, ahhoz azonban, hogy értelmezd a jeleket, nyitottnak kell lenned. De a nyitottság nem csak erről szól, arról is, hogy engeded, a környezet ingerei áthaladjanak lelkeden és te csak megszűröd azokat. Kritika, előítéletek és skatulyázás nélkül figyeled a többi embert. Nem minősítesz, befogadsz. Ha ezt eléred, különösen erős megérzések lephetnek meg és segítenek jó döntések meghozatalánál.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei