Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szimulált gyönyör

Szimulált gyönyör

Hamis kis játék

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Elhallgatott vágyak, hazug kis sikolyok. A nők és férfiak egy része is eljátsza a kéjt az ágyban. De miért nem vállalják őszintén a helyzetet?

 

- A legtöbb esetben a szégyen akadályozza meg az igazmondást. Tartós kapcsolat esetén persze hosszú távon nem tartható fenn az állapot, de egy "idegen" előtt be nem vállalható, hogy ez a játszma nem jött össze.

 

- Félelelem attól, hogy a másik "elmenekül", hogy nem vállalja a szexuális problémákkal küzdő fél "segítését".

 

- Büszkeségből, és ez leginkább a férfiak motivációja.

 

- Szeretnének igazi örömet szerezni partnerüknek, nem akarják elrontani a közös játékot.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei