Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Barátnősoroló

Barátnősoroló

Kell egy ilyen, kell egy olyan

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Az a jó, ha egy személyben megtalálható minden olyan tulajdonság, melyet egy barátnőben szeretünk, amely segít nekünk, amelytől többek lehetünk. Kölcsönösen persze, oda-vissza.

 

A legtöbb esetben azonban nincs ilyen szerencsénk - vagy lehet, hogy éppen ez a szerencsénk - hogy több ember szeretetére és támogatására is szükségünk van az élet nehézségeinek legyűrésében vagy éppen a társkeresés során

 

Milyen barátnőkre vágyunk?

 

- Az ésszerűre, aki a földön tart minket, amikor éppen elszállnánk..... aki ránk pirít, ha sokat költünk, vagy kiveszi a poharat a kezünkből, ha túl sok a kábulat szerelmi válság idején. Aki kijelenti, nincs itt a világ vége, jön majd egy olyan ember, aki boldoggá tesz. 

 

- A derűsre, aki megmosolygtat és elhiteti velünk, hogy szép a világ és jön új szerelem.

 

- A "bolondra", aki képes őrültségekre és azokba minket is belerángat. Mellette érezzük igazán, hogy élünk és örökké fiatalok maradunk. Nem engedi, hogy besavanyodjunk, kilökdös a világba, segít társat találni nekünk.

 

- A anyáskodóra, aki sütit süt, néha összakapja helyettünk a lakást és garantáltan számíthatunk rá, ha megbetegszünk, vagy ha nagyon fáj a szívünk.

 

 - A harcosra, aki nem engedi, hogy gyávák legyünk, aki ha kell, akár a felmondólevelet is megírja helyettünk a főnöknek. A maga keresetlen stílusában. A társkeresésben sem engedi a gyávaságot, ha kell a fülünknél fogva rángat el a randikra.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei