Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nincs is szexfüggőség?

Nincs is szexfüggőség?

Hoppá!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a szélsőségesen nagyszámú (és meggondolatlan) szexpartnerrel létesített aktus hátterében szexfüggőség áll. Az ilyen magatartású emberek tulajdonképpen "betegek", függők,akiket gyógyítás illet meg.

 

Los Angeles-i székhelyű Kaliforniai Egyetem kutatói (Nicole Prause vezetésével) azonban azt állítják, hogy szó sincs betegségről: egyszerűen a libidó magas. Bár erős a szexuális késztetés és a kontroll is nehézkes, ez csupán hiperszexualitás, de nem függőség.

Érzelmi trauma hatására is kialakulhat hiperszexualitás, különösen válás után erősödhet fel az ilyen jellegű magatartás, illetve nagy gazdasági válságok idején is megfigyelhető, mint a feszültség levezetésének egyféle eszköze.

 

Fotó: Shutterstock

 

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei