Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Férfikönnyek, férfidüh

Férfikönnyek, férfidüh

Ne kérj bocsánatot!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

A férfiakat évszázadok óta (vagy amióta világ a világ) úgy szocializálták, hogy ne mutassák ki, szégyelljék érzéseiket. Pedig a mindennapokban, az ember és a párkapcsolatokban is helye van a felvállalt érzéseknek. A férfiak részéről is.

 

Szóval ne szégyelld, ne magyarázkodj és ne kérj bocsánatot (magadtól se), azért, mert ÉRZEL.

 

- Lehetnek például könnyeid. Igen, akár nálad is eltörhet a mécses, ha nagy sérülés ér. Néha elég egy szakítás, vagy ha hirtelen kirántják a lábad alól a világot. Elveszíted a munkád, a barátaid, vagy igazságtalanul vádolnak meg valamivel.

 

- Lehetsz dühös is. Lehetsz dühös a párodra, a világra, a kollégákra, a főnökre. Mondjuk a dühödet érdemes ketrecbe zárni....attól még jelezheted, hogy dühös vagy.

 

- Ne kérj bocsánatot azért se soha, hogy olyan vagy, amilyen. Vállald magad bátran. Megtalál majd az, aki elfogad.

 

- Nem akarsz megfelelni az elvárásoknak? Ne szégyelld, és ne kérj elnézést miatta.

 

Fotó: Shutterstock

 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei