Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Jövőgyilkos mondatok

Jövőgyilkos mondatok

Felejtsd el ezeket!

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ha párt keresel, az egyben azt is jelenti, hogy jövőt építesz. Jövőt pedig csak szép, pozitív gondolatokkal lehet építeni.

 

Éppen ezért felejtsd, ne is használd többé, de főleg ne mond ki többé a most következő, a jövőt elutasító mondatokat:

 

- Én ezt nem tudom megcsinálni.(Dehogynem, képes vagy rá!)

 

- Alkalmatlan vagyok, semmire se vagyok jó. (Lehet, de keress olyan tevékenységet, ami sikert ad, ami ösztönöz... és azért próbáld meg!)

 

- Hiába, már késő.(Soha, soha nem lehet késő!)

 

- Nincs jelentőseég a szavaimnak, senkit nem érdekel.( Nem veszed észre, nem figyelsz fel azokra az emberekre, akiknek számítanak a szavaid!)

 

- Inkább maradok itt,  biztosban, akkor is, ha nem elég jó.... járt utat járatlanért, na nem....( Lépj ki a komfortzónádból!)

 

- Majd holnap kezdem el.....(Inkább kezd el most!)

 

- Én nem tehetek róla. (A felelősség hárítása nem ment fel a döntéseid súlya alól. Te döntesz, ha lépsz, ha maradsz, ha engedsz!)

 

Fotó: Shutterstock 

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei