Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Búfelejtés

Búfelejtés

Jelek, hogy nem gondolkodik benned igazán

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Olyan szépen indult, benned érzelmek lángolnak. Beleszerettél, vagy legalábbis kezded nagyon megszeretni azt a másikat, mégis furcsa kis jelekre figyelsz fel. Mintha részéről nem lenne tűz. Mintha valójában nem lenne még szabad a szíve. Ráadásul egyéb kockázati tényezők is jelen vannak:

 

Melyek ezek a jelek, ezek a tényezők?

 

1. Bármit csináltok, folyton szóba hozza az exét. Ő így csinálta, ő úgy csinálta. Ráadásul szemmel láthatóan heves érzések dúlnak benne.

 

2. Vele szakítottak és ezt nem dolgozta fel, dühös és megbántott miatta.

 

3.  Túl rövid idő telt el a szakítás óta, nem tudta még "meggyászolni" a kapcsolatot.

 

4. Ok nélkül haragszik rád, mintha rajtad akarná kitölteni fájdalmát.

 

5. Se veled-se nélküled kapcsolatban élt, már többször visszatáncolt az exhez.

 

6. Az első találkozás után össze akar költözni veled: bizonyítéknak használ, vagy versenyben van az exszel..... ki talál előbb, jobb új partnert magának. Vagyis csak eszköz vagy egy számodra méltatlan játszmában.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei