Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Jó vagy nem a szex az exszel?

Jó vagy nem a szex az exszel?

Ami elmúlt, menjen.....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Ex az ágyban, ex a konhyaasztalnál. Ex az életedben. Örök kérdés, mennyire marad benn az életedben az ex. Megtörtént az elszakadás, vagy egy részetek örökké kapcsolódni fog, és akarva-akaratlanul is keresitek a másik felé vezető utat.

 

Akadnak olyan exek is, akik viszont az exszel történő szexet nem egymás felé vezető útnak, hanem életük természetes részének tekintik, főleg ha éppen nincs másik párkapcsolat, vagy soha nem is alakult ki másik az ex távozása után.

 

A Journal of Social and Clinical Psychology szaklapban megjelent, amerikai szakemberek által elvégzett kutatás szerint azok az emberek, akik szakítás után összejártak még szexelni az exel, kiegyensúlyozottabbak voltak, mint azok, akik nem tartottak semmilyen módon kapcsolatot volt párjukkal. A kutatás azonban nem terjedt ki a kötődés mélységére, se arra, hogyan lehet a megmaradt szexkapcsolatból kilábalni.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei