Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Pornó-tévhitek

Pornó-tévhitek

Hol a határ?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Jó a pornó? Nem jó a pornó? Árt? használ? Van "jó" pornó? Hú.... ki néz pornót? Miért néz pornót? A férfi néz pornót? A pornónézés megcsalás?

Kérdések nélkül is fel lehet verni a port a pornó körül. Pikáns kis téma, lehet róla szaftosan szót váltani, vagy csak úgy sutyiban nézni, felhördülni, álmélkodni, aztán letagadni.

 

Ám az biztos, hogy érdemes ésszel közelíteni a pornóhoz és az aktusokon túli üzeneteket óvatosan kezelni. Mire gondolok?

1. A pornó azt közvetítheti, hogy nincs határ a szexben. Pedig van. A te saját magad által meghúzott határok, vagy partnered határai. Ha feszegetitek, azt kíváncsiságból, önmagatok örömére tegyétek, ne egy film hatására.

 

2. Nem mondhatsz nemet. Nos a legtöbb pornóban meg se kérdezik a nőtől (a férfitől sem), hogy mit szeretne. Nem téma a beleegyezés. Te viszont simán állítsd le a másikat, ha az messzire szaladna és a te vágyaid ezt nem követik.

 

3. Az orgazmus az csak úgy jön. Ja és gyorsan, és mindig. A pornóban kötelező elem a hangos és látványos gyönyör. Előjáték meg nem kell. 

 

4. A spéci helyzet is mindennapos jelenség a szexben..... nem tudhatjuk neked hol húzódik a szexhatár. Mi fér bele, mi nem fér már bele. De ha éldául az análszex nem a te utad, akkor ne hidd el, hogy kevesebb leszel attól, ha nem vállalod. A szex nem bátorságpróba......

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei