Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Itt az ideje a szavaknak!

Itt az ideje a szavaknak!

Hétvégi horoszkóp 2015 július 24

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az úgy, hogy jobb a csönd, a nem beszélés, a mélységes befelé fordulás. És van ideje a kimondásnak is. Főleg akkor, ha már képes vagy megfogalmazni mindazt, ami megfogalmazásra szorul. És megjön a bátorságod is.

 

Ezen a hétvégén lesz erőd kimondani azt is ami bánt, amin javítani szeretnél. A féjdalmakat és azt is, mi okoz örömet neked a kapcsolatodban.

 

Ne félj az őszinte szavaktól, ne félj a másik reakciójától. Ha valóban őszinte vagy (és ezt gyengéden tálalod), hidd el, jóra számíthasz. Mind a ketten felszabadulhattok majd súlyos terheitek alól. Cserébe akár te is őszinteséget kaphatsz a másiktól, és szép szavakat.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei