Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szerelemidő

Szerelemidő

Idő a szerelemre

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Van az úgy, hogy éppen egy óriási projekt kellős közepén dobban meg a szíved, és bármennyire is szeretnéd, a felvállalt feladat melett egyszerűen nem tudsz időt szakítani a szerelem megélésére. Nincs rá idő.

 

A legtöbb esetben azonban szó sincs ennyire szélsőséges helyzetről, egyszerűen csak nehéz összeegyeztetni a munkát a kapcsolattal. Főleg akkor ennyire magasak az akadályok, amikor már régóta élsz egyedül, meg is szoktad, hogy a szabadidődben intézel mindent, és hirtelen furcsa lehet a helyzet, hogy valakinek a jelenléte felülírja szokásaidat.

 

Máskor tényleg nehéz lehet a sakkozás idővel/munkával/szerelemmmel. Te meg őrlődsz, mert a munkát nem engedheted el, esetleg nem egyszerű hirtelen szabadságra menni, munkabeosztás átszervezést kérni - kuncsorogni kellene a kollégáknál, hogy cseréljenek ügyeletet vagy vegyenek át feladatokat.

 

A szerelem meg várakozik, nem érti a dolgot, esetleg türelmetlenkedik vagy megsértődik, mert éppen a kapcsolatra nincs időd soha.

 

Hidd el, nagyon sokan vagyunk hasonló cipőben és magyarázkodás, valamint bűntudat helyett az őszinte kommunikáció segíthet igazán. Esetleg az, ha a szerelem nagyobb türelmet tanúsít, több kompromisszumot hoz addig, amíg nem tudod összesimogatni a munkád a szerelemmel.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei