Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Ki fizet, mit fizet, miért ő fizet?

Ki fizet, mit fizet, miért ő fizet?

Avagy ki fizeti meg az árát?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Nem is tudom, sokszor olyan kínos pénzről beszélni egy frissen kialakult kapcsolatban. Főleg, ha az ismerkedést gyors összeköltözés követ.

 

Ki fizet, mit fizet, miért ő fizet, mennyit fizet? Egy csomó kérdés, amit nem szabad megkerülni, ha jót akarunk magunknak, a másiknak és a kapcsolatnak. Attól még tűnhet kínosnak, bár úgy vélem, az elhallgatott gondolatok kínosabbak. Amikor valamelyik fél úgy érzi, kicsit kihasználja a másik.

 

Pedig ez nem feltétlenül tudatos, csak éppen nincsenek tisztázva a dolgok, előtérbe kerül az előzékenység, a személyiség is döntő, na meg a szerepek, hogy a férfi nyúl előbb a pénztárcájáért. Aztán itt van az is, hogy nem feltétlenül azonosak a lehetőségek. Az egyik fél esetleg sokkal többet keres. Akkor ez azt jelenti, hogy mindent ő fizet? Vagy ha nem, akkor nézi, hogy a másik egy fillér nélkül marad?

A lakbért, a rezsit érdemes közösen, az élelmiszereket is (ez nem vitás), de ezen felül, mindenki csak addig nyújtozhat, ameddig a takarója ér? Vagy kérni kell? Mi van akkor, ha a nő keres többet? Van ereje, bátorsága a férfinek KÉRNI? Lehet ezt tapintatosan, jól csinálni?

Én ezt nem tudom, esetleg megírnátok, van e erre jó megoldás?

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei