Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Tényleg ilyen férfiakra bukunk, mi nők?

Tényleg ilyen férfiakra bukunk, mi nők?

Ennyi éppen elég?

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Akad néhány általánosítás a nők partnerválasztását illetően. Mintha az olyan egyszerű lenne, és meg lehetne ragadni a lényeget néhány pontban. Szerintem nem, ettől függetlenül összeszedtem néhány olyan vonást, amelyek állítólag hatékonyak a nő szívekre:

 

1. Testmagasság - minél magasabb, annál vonzóbb.

 

2. Adonisz- alkatú - jó, ezt már kifejtettük egyszer, igen, a nők szeretik a tökéletes arányokat, de azért kell még más is.

 

3. Markáns arc - illetve szabályos arc, a nők imádják a szép férfiarcokat.

 

4. Isteni illat - vagyis azok a fránya férfiferomonok megléte, túltengése csábító nagyon.

 

5. Vadító férfihang - minél mélyebb, annál biztosabb állítólag a nő kapitulálása.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei