Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Nyári flört külföldön?

Nyári flört külföldön?

Forró napok atengerparton

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Végre eljutottál álmaid tengerpartjára. Haverokkal vagy egyedül, szinte mindegy is, előfordulhat, hogy megakad a szemed egy lányon a parton, vagy este a sétányon. Esetleg éppen ezért mentél pont oda, hogy ismerkedj.

 

Akad azonban néhány alapszabály, amit érdemes betartani nyaralás alatt is.

 

1. Védekezz! - mondhat bármit a nő, az óvszer nem maradhat el!

 

2. Ha a kiszemelted helybéli, és állítja úgy ismeri a helyet, mint a tenyerét, akkor is te válassz helyszínt az esti randihoz, ami lehetőleg először "szem előtt van". Így elkerülheted, hogy kifosztás áldozata légy.

 

3. Ha csak egyéjjeles kalandban gondolkozol, akkor azt oszd meg a partnerrel is, el tudja rontani a nyaralást az első éjszaka "felcsípett" lány, ha ráébred,köztetek csak szex volt, és nem reménykedhet többen. Jobb az őszinteség.

 

4. Ha nem egyedül utazol, hanem esetleg utazási irodával és a csoportból szúrtátok ki egymást valakivel, alakuljon bárhogy a nyári kaland külföldön, addig ne éld bele magad nagyon a helyzetbe, amíg itthon nem találkozol vele újra. A nyaralás alatt sokan értelmezik úgy a lazaságot, hogy "másnak adják ki" magukat.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei