Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Szexting

Szexting

Megbánhatod...

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Izgalmas, néha mókás és kalandos a szexting műfaja. A fotózás (önfotózás vagy filmezés) intim helyzetben, amely lehet önkielégítés vagy csak egy szexi helyzet: vetkőzés, pózolás erotikus domborításokkal.

 

Jól hangzik? Akár mehet is az emlékalbumba. Vagy mégse? 

 

Mert valószínűleg óriási élmény lehet majd húsz-harminc-ötven év múlva látni, hogy mennyire gyönyörű voltál.... ám mi van akkor, ha illetéktelen kezekbe kerülnek a fotók? Esetleg rögvest a netre, ahova ha egyszer felkerül, ki nem radírozod. Ahogy afölött sincs hatalmad, amelyeket kósza ötlet miatt áküldesz a párodnak, akiből esetleg pár hét múlva ex lesz. Aki akár haragudhat is rád, vagy csak felelőtlenül bánik a fotóiddal, vagy az új párja jó mókának érzi, hogy szélnek eressze a fotóidat....

 

Megéri? Nem éri meg? Vakmerőség kérdése, ha nem is illem dolga.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei