Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Hűtsd már le magad!

Hűtsd már le magad!

Remek megoldások kánikulában

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Szinte elviselhetetlen a hőség, és néha már tényleg nem tudjuk, hogyan lehetne csökkenteni a lakás hőmérsékletét. Vagy a bőrünkét....

 

Íme néhány ötlet:

 

1. Nincs légkondid? Tegyél egy nagy tálba jégkockát, akár palackba lefagyasztott vizet is használhatsz, és a jégen keresztül irányítsd magadra a ventillátor fújta levegőt. Sokkal hűvösebb lesz az élmény, mintha a lakás forró levegőjét keringetnéd csupán.

 

2. Folyass a bokádra, csuklódra hideg vizet, vagy jégkásába mártott zsebkendővel hűtsd le a csukló - bokapontokat, tudod, ott ahol ver az ér....

 

3. A testhőmérsékletednél csak pár fokkal alacsonyabb hőfokú vízzel zuhanyozz egy rövidet. Felfrissülsz azonnal, és hidd el nem kell jegesre állítnod a zuhanyt a sikerhez.

 

4. Használj selyem ágyneműt. Hűvös és finom az érintése, segíti az éjszaka átvészelését.

 

Fotó: Shutterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei