Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Te hogy szabadulsz meg a "nemszeretem" nőtől?

Te hogy szabadulsz meg a "nemszeretem" nőtől?

Ciki megoldások helyett

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Előfordul, hogy pár találkozás után ráébredsz, mégsem tetszik annyira az a másik, mint az elején hitted. Nincs baj, nem volt elköteleződés, de hogyan mondd meg neki, hogy vissza az egész?

 

Akad néhány nem túl korrekt megoldás, amit a férfiak gyakran alkalmaznak, de persze ember legyen a talpán, aki ezt képes időben, helyesen értelmezni:

 

1. Köddé válsz - nem hívod, nem írsz neki, az ő megkereséseire nem reagálsz. Ez meglehetősen otromba megoldás, ha hatásos is. Egy idő után biztosan megunja az egyoldalú kommunikációt, de sok sérülést okozhatsz a másiknak.

 

2. Időnyerésre játszol - komunikálsz ugyan vele, de sose érsz rá a személyes találkozóra. Mindig elfoglalt vagy, mindig dolgod van. Ez se túl finom út, hiábavaló reményeket keltesz, amelyekről tudod, hogy nem teljesedhetnek be.

 

3. Hazudsz valami butaságot, hogy miért nem jöhet össze mégsem a dolog. Például váratlan külföldi munka, beteg lett a nagymamád, őt ápolod. Ciki és le is bukhatsz.

 

4. Egyszerűen őszinte vagy - elmondod, hogy mást reméltél, de ettől ő még nagyszerű nő, nagyszerű ember, csak nem neked.

 

Fotó: Shuterstock

Még több Smartlove

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei