Appstore Appstore

Mobilapplikációnkat letöltheted most INGYEN!


Bejelentkezés
Főoldal / Kupidó hírei / Fogkefe extrákkal

Fogkefe extrákkal

Ki mondta, hogy csak a fogmosás.....

Szia! A Ladiesandgentlemen társkereső oldalára érkeztél. Szinte biztosan nem véletlenül és hidd el, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját! CSATLAKOZZ!

Bár akadhat némi pikáns áthallás, ha fogkeféről esik szó, most kizárólag a praktikus oldalát közelítjük meg a fogkefének.

 

Ami ugye nem csak fogmosásra jó. Akad még néhány terület, amelyen legalább annyira hasznos szerepet tölt be, mint a fogápolásban. Ám, ha alternatív feladatra szánjuk a fogkefét, akkor azt agyban cimkézzük, ebben az esetben ugyanis nem annyira higiénikus, ha összekeverjük a területeket. 

 

1.  Szemöldökápolás - Igen, egy filéres fogkefével simán lehet szemöldököt igazítani, nincs szükség speciális szemöldökfésűre.

 

2. Kócolás - Szorosra fontad a hajad? Szeretnéd lazábbra (dúsabbra) venni a figurát? A fogkefével "tépd" meg kicsit a hajtövektől felfelé a tincseket. 

 

3. Körömápolás - Egy fogkefe tökéletesen jó körömsúrolásra, főleg ha a gyerek már megint eljátszotta a delfines (kacsás, szívecskés) körömkefét.

 

4. Ajakradír - Egy csepp olivaolajjal kend be az ajkaid, majd óvatosan dörzsöld át a fogkefével. A fogkefe hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket. Utána újra olajozz!

 

Fotó: pixabay.com

Ismerkedj komoly kapcsolatot kereső emberekkel

Ez itt a Ladiesandgentlemen társkereső oldala. Örülünk, hogy ide érkeztél, és hidd el, ha érdekel a társkeresés, itt a legjobb helyen vagy. Korrekt, őszinte, megbízható, ellenőrzött profillal rendelkező társkeresők várnak rád, és egy egyedülálló, szakemberek által kifejlesztett algoritmus segíti az IGAZI megtalálását. Keresd nálunk életed párját!

Csatlakozz!
Kupidó hírei